Маслійчук, Володимир. Здобутки та ілюзії: освітні ініціативи на Лівобережній та Слобідській Україні другої половини XVIII — початку ХІХ ст. (Харків: Харківська державна академія культури, 2018), 544 с. - Sklokin, Volodymyr (Київська Академія, 2021)
Маслійчук, Володимир. Здобутки та ілюзії: освітні ініціативи на Лівобережній та Слобідській Україні другої половини XVIII — початку ХІХ ст. (Харків: Харківська державна академія культури, 2018), 544 с.